4 comerços de Vic guardonats per haver participat de la primera edició del programa Comerç 21


 4 comerços de Vic guardonats per haver participat de la primera edició del programa Comerç 21

El programa impulsat per la Diputació de Barcelona i Pimec té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual

En l’acte es va presentar la segona edició del Comerç 21 obert també a només 50 establiments de la província

Vic Comerç i els comerciants guardonats fan una valoració molt positiva de l’experiència

 

El Diputat de Comerç, Isaac Albert, va presentar el passat dimecres 25 d’abril la posada en marxa del 2n Programa “Comerç21”, un projecte dissenyat per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i PIMEC, el qual està dirigit a micropimes comercials i/o de serveis, ubicades en trama urbana consolidada i amb capacitat i voluntat de millora i de creixement del seu negoci.

L’objectiu principal del programa és la millora  de l’oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i l’impuls a definir noves estratègies que els permeti desenvolupar mesures concretes en diferents àmbits, com poden ser la millora digitalització del seu negoci, així com també de la comercialització i el màrqueting.

El Diputat Albert va estar acompanyat pel president de PIMEC Comerç, Álex Goñi; l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras; i la cap del Servei de Comerç Urbà, Maite Bosch, participant a la jornada que va tenir lloc al Barcelona Moda Centre de Sant Quirze del Vallès.

El programa de la jornada consistia en la presentació tècnica de la nova convocatòria i les novetats respecte la prova pilot, una conferència sobre els “Nous serves a oferir pels establiments comercials a la ciutat del futur”, l’entrega de diplomes de participació als comerços de la prova pilot i la valoració d’experiències d’alguns participants a dita prova com el gerent de Vic Comerç, Roger Noguer; la gerent del comerç Tot Natural Ecobotiga i Espai de Salut, Nuria del Rey i el tècnic de Promoció Econòmica, Comerç i Consum de Centelles, Jordi Señé; els quals van expressar la seva satisfacció amb el projecte.

Les botigues de Vic que van ser seleccionades en la primera edició i que van rebre el diploma van ser: Joguines Gargamel, Artipà, Casablanca 1921 i Amidateva.

Vic ha estat el municipi amb més participants. Per això, Vic Comerç seguirem treballarem per aconseguir que en aquesta segona edició del Programa el màxim nombre de comerços interessats sigueu seleccionats.

foto

Compartir