Aquest diumenge comencen les rebaixes d’hivern


Aquest diumenge comencen les rebaixes d’hivern

El diumenge 7 serà festiu d’obertura comercial

La campanya de Nadal està sent positiva a l’espera de demà, últim dia abans de Reis, amb un ritme de vendes un 5% millor que l’any passat

Malgrat els descomptes ja implantats des del Black Friday, s’espera una bona campanya de rebaixes

Aquest diumenge 7 de gener, prop de 250 establiments comercials de Vic comencen les rebaixes d’hivern després d’una campanya de Nadal i Reis en què les vendes en general han mantingut el ritme ascendent dels dos últims anys.

Atès que el calendari d’aquest 2018 ha fet que les rebaixes comencin en diumenge i sigui festiu d’obertura comercial, Vic Comerç espera que les vendes d’aquest diumenge siguin especialment significatives. L’Associació confia que els comerços ofereixin descomptes de sortida d’entre un 30% i un 40% en la majoria dels casos, especialment en productes de moda, complements i parament de la llar.

Malgrat la suspensió de l’actual Llei de Comerç de Catalunya per part del Tribunal Constitucional que provoca que hi hagi una màxima flexibilitat a l’hora de realitzar vendes especials (promocions, rebaixes,….) i que ha permès que algunes botigues hagin decidit avançar les rebaixes, Vic Comerç continua actuant i comunicant la campanya de Rebaixes seguint els paràmetres de l’actual llei catalana, que diu que comença el 7 de gener i finalitza el 6 de març.

En una enquesta realitzada entre els comerciants, la meitat d’ells asseguren que en plena campanya de Nadal han realitzat descomptes a la botiga que han oscil·lat entre un 10 i un 20%. Precedits també del Black Friday, una altra data de grans descomptes marcada en el calendari, reconeixen que podria influir en la facturació final d’aquest període de Rebaixes malgrat siguin optimistes pel que fa a les vendes ‘daquestes properes dues setmanes.

Vic Comerç es mostra satisfeta del balanç de vendes per Nadal, on de mitjana es podria parlar d’un augment lleu d’un 5% en la facturació, ja que s’ha vingut d’un octubre i novembre especialment complicats pel comerç degut a la situació de convulsió viscuda al país.

Com sempre, Vic Comerç vol aprofitar per fer una crida a l’acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit l’entitat vol recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora.

Rebaixes insta copia

Compartir