Aquest divendres arriba el Vic Xou, la nit de compres de Vic


Aquest divendres arriba el Vic Xou, la nit de compres de Vic

Enguany es celebra la seva 4arta edició

Prop de 250 comerços i restaurants oferiran descomptes i preus especials

Aprofitant que la temàtica del Vic Xou serà el reciclatge, s’ha organitzat un concurs d’aparadors reciclats

 

El Vic Xou es celebrarà aquest divendres 9 de juny de 19 h a 24 h als principals carrers comercials del centre de Vic. Aquest esdeveniment, que arriba ja a la seva 4arta edició, ha anat evolucionant cap a una nit de compres i no tant cap al concepte lúdic de la dinamització dels carrers.

Segons afirma Vic Comerç “igual que ja vam fer l’any passat, volem orientar l’esdeveniment cap a una nit on el focus d’atenció es centri més en el que passi dins de les botigues que a fora. Volem que la majoria d’atractius de la nit es facin i s’organitzin sobretot a dins els comerços per tal de buscar més oportunitats de vendes. I per reforçar aquest concepte, enguany hem incorporat als elements publicitaris del Vic Xou el nom “shopping night“.

Tot i així, en alguns carrers com el dels Argenters, Manlleu, Pla de Balenyà, Rambla Passeig, Neus, entre d’altres, els comerciants han preparat música ambient, botigues al carrer, decoració i alguna que altra activitat i campanya per amanir la nit.

Aquest any el Vic Xou es dedica al reciclatge. I aprofitant això, s’ha organitzat el primer concurs d’aparadors reciclats de Vic on en la seva primera edició participaran 25 establiments que decoraran amb elements reciclats els seus aparadors. Uns aparadors que quedaran decorats fins el 19 de juny. Els guanyadors es donaran a conèixer en el marc de la Gala del Comerç que Vic Comerç organitza pels volts de Nadal.

Veure les ofertes i promocions de les botigues AQUÍ.
logobaixabaixa

Compartir