Arrenquen les rebaixes d’estiu amb calor i bones perspectives


Arrenquen les rebaixes d’estiu amb calor i bones perspectives

Es considera que el mal temps ha estat el principal causant d’una temporada dolenta a nivell de vendes

La majoria de comerços comencen amb uns descomptes entre el 30% i el 50%

Aquest diumenge és festiu d’obertura comercial

Les rebaixes, que comencen oficialment aquest diumenge 1 de juliol i s’allargaran fins al 31 d’agost, es presenten a Vic amb descomptes que poden arribar fins al 50% de sortida en molts establiments. Els comerciants coincideixen a l’hora de realitzar bons descomptes d’inici, ja que es preveu que l’afluència més gran de compradors es concentri en els primers quinze dies, com acostuma a ser habitual.

Segons les consultes al sector, la temporada de primavera no ha estat positiva en la majoria de casos, ja que el mal temps i la poca calor han frenat les vendes.

Malgrat tot, s’espera que les vendes es recuperin en aquestes rebaixes que coincideixen amb l’arribada del bon temps. El percentatge de facturació que representen les rebaixes sol ser d’un 20% de la temporada aproximadament, i un 50% si es tracta de botigues que venen producte enfocat a la temporada d’estiu.

Alguns establiments ja han anticipat les rebaixes des de fa uns dies ja que la llei espanyola de comerç així ho permet.

Aquest diumenge serà festiu d’obertura comercial i molts establiments de moda i calçat estaran oberts. Abans, el divendres 29, els comerciants del carrer Manlleu celebren un shopping night amb descomptes ja de rebaixes.

 

rebaixes estiu2017 face

Compartir