Loading...
Loading...
Loading...

Què oferim

Informació i assessorament constant

T’informarem en tot moment de la normativa de comerç (horaris comercials, vendes especials, etiquetatge…). Estaràs al dia de totes les novetats del teu sector, així com coneixeràs tots aquells aspectes imprescindibles per donar el millor servei i estar el dia de tot el que passa a la nostra ciutat!

Descomptes exclusius

Gaudeix d’un pla de serveis amb convenis i descomptes exclusius en energia, extintors, publicitat, disseny web i community management, retolació, impremta, tax free, missatgeria…

Targeta Urbana Vic

Posem a les vostres mans una targeta client pròpia pel comerç. Una targeta de fidelització amb la que els vostres clients podran gaudir de descomptes, promocions i sortejos cada mes! Més informació a www.targetaurbana.cat

Botiga al Carrer

Cada any organitzem dues edicions (hivern i estiu) d'aquesta fira que serveix per finalitzar les temporades estacionals.

Tiquets pàrquing

T’oferim tiquets d’aparcament a diferents aparcaments de la ciutat i a un preu exclusiu perquè els vostres clients puguin venir a comprar còmodament a la vostra botiga.

Ajuts i subvencions

T’informem i et tramitem ajudes i subvencions pel comerç.

Cursos de formació gratuïta

És important formar-se per ser competitiu com a empresa en un món tan canviant. Gràcies a la nostra formació amb els millors professors us donem eines per ajudar-vos a millorar el dia a dia del vostre comerç.

Assessorament en comunicació

No saps on posar anuncis? Vols estar present a les xarxes i no saps com? T’oferim assessorament gratuït en comunicació, publicitat i xarxes socials perquè les teves campanyes siguin eficaces.

Campanyes Comercials

Vic Comerç organitzem diverses campanyes al llarg de l'any com el Vic Edició Limitada, Lletra sobre vidre, Sant Jordi, Rebaixes, Black Friday, entre d'altres. I si ets restaurant, organitzem el Tapajous (ruta de tapes mensual) i la Santa Tapa per Setmana Santa

Presència a la web

Incorporarem el teu establiment dins el directori de botigues de la nostra web corporativa.
I si no disposes de pàgina web, et crearem un perfil propi.

Borsa de Treball

Busques una persona pel teu establiment i no saps per on començar? T’adjudem a trobar el candidat ideal.

I molt més…!!!