Dia de les parelles artístiques (21 octubre) – Portal de la Rambla


En el Portal de la Rambla de Vic acollirem aquest dissabte 21 d’octubre, de 10 a 14h, la festa de clausura de l’onzena edició de Parelles Artístiques d’Osona, oberta als públics de totes les edats.

Aquest esdeveniment s’ha organitzat entre les botigues del Portal de la Rambla associades, Osonament i Vic Comerç i té com a objectiu donar a conèixer i fer proper l’àmbit de la salut mental.

La gent que s’acosti al Portal de La Rambla podrà gaudir d’una xocolatada, de música en directe i d’un taller organitzat pels Sagals d’Osona. També podran participar en la creació d’un gran mural que embellirà l’espai amb l’objectiu de sumar art i benestar. Durant la festa, es podran contemplar agrupats tots els missatges elaborats per persones amb problemes de salut mental que durant el mes d’octubre també es troben penjats als vostres aparadors.

Parelles Artístiques, que és un projecte de la Fundació Osonament, busca afavorir un espai de creació d’obres artístiques per part de parelles formades per un artista professional i un d’amateur, usuari de la xarxa de salut mental.

En aquesta edició s’han creat 14 obres a Osona, que actualment es troben exposades en els comerços del Portal de la Rambla. Vic Comerç n’hem adquirit 3 i les sortejarem aquest mes d’octubre a través de la Targeta Urbana.

Cartell dia parelles

Compartir