El Rapa desitja un Nadal ple de somriures!


El Rapa desitja un Nadal ple de somriures!

Els comerciants de la Rambla del Passeig donen el tret de sortida a la campanya de Nadal amb un somriure il·luminat.

 

Els comerciants de la Rambla del Passeig van donar el tret de sortida de la campanya de Nadal aquest passat divendres 1 de desembre il·luminant el Rapa, l’element distintiu que representa un somriure i que des de fa uns mesos és el seu distintiu.

Des del dia 1 de desembre fins el dia 7 de gener cada comerciant col·locarà el seu Rapa a l’exterior. Un Rapa molt nadalenc que ha il·luminat el seu somriure fent visibles els comerços del Passeig i convidant a tothom a passejar i a gaudir de les seves botigues.

Durant la campanya de Nadal també s’oferiran diverses accions pensades especialment pels nens i les nenes. El dissabte dia 23 de desembre se’ls convida a venir a dibuixar, exposar els seus dibuixos al costat del Tió i a fer-se una fotografia. I el dimecres dia 3 de gener entre les 18.00h i les 20.00h tots els nens i les nenes que ho vulguin podran entregar la carta al patge Reial del Passeig.

Amb aquesta campanya de Nadal, els comerciants de la Rambla del Passeig volen transmetre un missatge positiu, alegre i divertit i desitjar a tothom un Nadal ple de somriures.

Vic Comerç continua donant suport i coordinant les activitats realitzades pels propis carrers comercials de la ciutat.

Un Nadal ple de Somriures!

Compartir