Es presenta “Som la llet!”, una marató solidària i festiva de recapte de llet organitzada pel comerç de la Rambla del Passeig


ES PRESENTA “SOM LA LLET!”, UNA MARATÓ SOLIDÀRIA I FESTIVA DE RECAPTE DE LLET ORGANITZADA PEL COMERÇ DE LA RAMBLA PASSEIG

Es programaran un seguit d’actes pel dissabte a la tarda a la Rambla del Passeig
Aquesta acció s’inclou dins la campanya global de l’”Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil” de la Creu Roja

 _MG_0449

Vic, 10 de novembre de 2014. Aquest migdia s’ha presentat “Som la llet!”, una marató solidària recapte de llet organitzada pel comerç de la Rambla del Passeig.
La marató es celebrarà aquest dissabte 15 de novembre durant tota la tarda a diferents espais de la Rambla del Passeig i comptarà amb tot tipus d’activitats infantils, música en directe, exhibicions de ball, entre d’altres. També hi haurà un punt de recapte de llet on la gent podrà venir a dipositar la seva aportació i s’ensenyarà una ambulància de la Creu Roja.
Pere Trasserra, president de Vic Comerç, es mostrava “satisfet per col·laborar en una activitat solidària dels comerços i també per les dinàmiques que s’estan creant als carrers entre els comerciants per impulsar les seves zones. Des de la creació de Vic Comerç aquest sempre ha estat un dels nostres objectius: que els carrers s’organitzessin per fer activitats de dinamització esporàdiques i nosaltres els coordinaríem, recolzaríem i subvencionaríem per tal de dur-les a terme. Aquest any estem notant un impuls que fins ara no existia en uns quants carrers que ha creat una sinèrgia maca entre el carrer i l’associació de comerciants. Aquest treball col·laboratiu ens ha de portar a que a Vic molts cap de setmanes hi hagin continguts de tot tipus; socials, culturals, firals, que tinguin un clar benefici pel comerç, el ciutadà i la ciutat en general.”
D’altra banda, Fina Molet, coordinadora de la Creu Roja Osona, assegurava que “els nostres nens són empresa de tots, són el nostre futur. Aquesta acció forma part de l’Aliança Humanitària per la població infantil que impulsa Creu Roja. Tota la llet que recaptem dissabte anirà al rebost solidari de Càrites i l’Ajuntament i es podrà destinar a les prop de 700 families que cada 15 dies demanen de la nostra ajuda.”
Per Anna Erra, Regidora de Comerç, “voldria destacar la dinamització comercial que s’està fent a la ciutat i felicitar els comerciants del Passeig perquè han fet un pas més amb un acció solidària. És important poder donar solucions al problema del dèficit d’alimentació, i a més si es tracta dels infants. Aquest treball en xarxa que s’ha creat amb Creu Roja i el comerç demostra la unió de tots i demostra quin tipus de ciutat tenim”.
Compartir