La tapa del Cos de Crist del Barmutet és la millor SantaTapa d’aquesta tercera edició


  La tapa del Cos de Crist del Barmutet és la millor SantaTapa d’aquesta tercera edició 

Es van servir unes 1.500 santes tapes en 3 dies entre els 10 bars i restaurants participants

La guanyadora d’un sopar per a dues persones ha estat la Dolors Casacuberta de Tona

 

El passat dissabte 15 d’abril va acabar la tercera ruta de la SantaTapa organitzada per Vic Comerç.

Aquesta ruta va comptar amb la participació de 10 bars i restaurants ubicats majoritàriament al casc antic: El Barmutet, La Cuca, El Moll de la Fusta, La Taverna del Call, Les putes receptes de la iaia, Norton ZN, Restaurant Major3, Atlàntida Bar Restaurant, Vicfood i Ay Papantla.

Cada un d’aquests establiments va crear una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: El pecat concebut, Santificat el vostre nom, Misericòrdia, Cos de Crist, Esperit Sant, Manà, entre d’altres.

La proposta més votada entre el públic va ser la de la vermuteria el BARMUTET i anomenada “Cos de Crist” que consistia en un farcell de pasta brisé de brandada de bacallà amb salsa pesto rosso.

La guanyadora del sorteig, realitzat aquest dilluns després de recollir totes les butlletes i que s’ha fet entre els que van acabar tot el passaport de la ruta, ha estat la Dolors Casacuberta de Tona que ha guanyat un sopar per a dues persones al Barmutet.

Vic Comerç es mostra molt satisfeta d’aquesta tercera edició i considera que, juntament amb el Tapajous, s’han creat i consolidat dues activitats de referència gastronòmica a la ciutat de Vic.

 

17951943_1557417744293156_2389393289271766527_n

Compartir