Aquest cap de setmana comencen les rebaixes d’hivern


El diumenge 8 serà festiu d’obertura comercial

La campanya de Nadal ha estat positiva a nivell de vendes i demostra una recuperació del sector ja des de l’any 2015

Aquest dissabte 7 de gener, prop de 250 establiments comercials de Vic comencen les rebaixes d’hivern, després d’una campanya de Nadal i Reis en què les vendes han continuat amb el ritme positiu que ja van mostrar en la campanya de Nadal anterior.

Atès que el calendari d’aquest 2017 ha fet que les rebaixes comencin en dissabte i que aquest diumenge sigui festiu d’obertura comercial, Vic Comerç espera que les vendes d’aquest cap de setmana siguin especialment significatives i representin el millor cap de setmana de la temporada de rebaixes, que acabarà el proper 6 de març. L’Associació confia que els comerços ofereixin descomptes de sortida d’entre un 30% i un 40% en la majoria dels casos, especialment en productes de moda, complements i parament de la llar.

En una enquesta realitzada entre els comerciants, la meitat d’ells asseguren que en plena campanya de Nadal han realitzat descomptes a la botiga que han oscil·lat entre un 10 i un 20%. Precedits també del Black Friday, una altra data de grans descomptes marcada en el calendari, reconeixen que podria influir en la facturació final d’aquest període de Rebaixes.

Com sempre Vic Comerç vol aprofitar per fer una crida a l’acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit l’Associació vol recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora.

generrebaixes

Compartir