El Centre Comercial Vic2 continua apostant per l’art i per les activitats lúdiques


Els alumnes de La Farinera inauguren una exposició temporal als locals buits del l’Espai Vic2

Durant el Nadal s’organitzen activitats infantils

El divendres 16 de desembre a la tarda es va inaugurar una exposició temporal dels alumnes de dibuix i pintura de La Farinera, Centre d’Art Visuals de Vic. L’exposició conté “una mostra tant d’obres pintades amb oli o acrílic, dibuixos amb llapis o carbonet fins a un mural representant les muntanyes del Montseny en un dia de boira” tal com va explicar Antoni Bover, director de La Farinera. Després de la inauguració es va poder comptar amb l’actuació del grup de Tastet de Gospel que va oferir un concert molt animat i participatiu.

Aquestes obres, que es podran visitar fins el 28 de febrer de 2017, estan exposades en locals cedits pel Grup Bon Preu ja que segons Anna Serra, Cap de zona d’Esclat “un dels nostres principals objectius és dinamitzar i reactivar el centre comercial del Vic2 i per aquest motiu des de fa uns dos anys estem treballant tots junts l’Associació de Comerciants del Vic2, EAP Vic, Vic Comerç, l’Associació de Veïns i l’Ajuntament de Vic per tal de realitzar activitats que portin gent cap aquest Centre.”

El centre Comercial Vic2 durant el mes d’octubre i novembre ha realitzat activitats relacionades amb l’esport i la salut, en què professionals del sector han ofert diferents xerrades.

I “durant aquestes festes estem organitzant activitats dedicades als més petits de la casa” segons paraules de la Paquita Vilamala, membre de l’Associació de Veïns del Remei. Avui dimecres 28 de desembre, a partir de les 17h de la tarda s’explicaran contes del món perquè els infants puguin escoltar històries d’altres llocs. També hi hauran putxinel·lis a càrrec de Jordi Font.

El 2 de gener, pels nens que vulguin portar la carta dels Reis Mags, hi haurà un Patge Reial de 16 a 20h. Per aquella mateixa tarda també s’ha organitzat un taller de fanalets.

Cal destacar també que, en la 4a. Edició de la Gala de Vic Comerç, hi va haver un premi patrocinat per l’Ajuntament al barri del Remei que ha estat considerat el barri més dinàmic de la ciutat, cosa que satisfà a tots els que han col·laborat a fer-ho possible i anima a continuar treballant. “Anem en la bona direcció però encara hi ha molta feina per fer; per sort, hi ha gent disposada a fer-la” segons paraules d’Antoni Brachs, President de Vic Comerç.

Per finalitzar, la Regidora de Comerç i Turisme, Mª Carme Bover, va destacar que es volia extrapolar tota aquesta activitat que s’està fent al Vic2 al conjunt del barri Remei-Estadi.

foto

Compartir