Aquest cap de setmana arriba a Vic el Black Friday


Vic Comerç es volca en una iniciativa que està arrelant a tot Catalunya i l’amplia a dissabte

Els comerços presentaran importants descomptes i faran diverses activitats, entre elles es destaca una desfilada de moda

Es preveu que més de 200 botigues es sumin a aquesta activitat

Black Friday Insta

Vic, 24 de novembre de 2015. El proper divendres 27 i dissabte 28 de novembre Vic celebrarà el popular Black Friday, un dia que té per objectiu motivar als consumidors amb descomptes especials i que servirà per iniciar la temporada de les compres nadalenques.

El ‘Black Friday’ és una idea importada dels Estats Units, on el divendres després del “thanksgiving day” (Dia d’Acció de Gràcies) els comerços ofereixen importants rebaixes a les botigues. A Catalunya el Black Friday està arrelant en aquests últims anys i ja s’ha oficialitzat com el tret de sortida a la campanya de Nadal.

Vic Comerç preveu que més de 200 botigues participin d’aquesta iniciativa. L’horari comercial serà el convencional malgrat algunes botigues allargaran la obertura fins les 22 h. Les botigues a títol individual realitzaran diverses activitats de reclam  a dins l’establiment i en paral·lel s’organitzarà una desfilada de moda a la Rambla del Passeig pel dissabte a la tarda per amanir la vetllada.

Vic Comerç espera molta afluència de gent a la ciutat i és optimista en quant a les vendes.

Compartir