Aquest dissabte ens posarem el davantal!


Marató de sang 2015

 

Vic, 21 d’octubre de 2015. Avui al migdia s’ha fet la roda de premsa per presentar la 7a edició de la Marató de sang que tindrà lloc aquest dissabte 24 d’octubre, de 10 del matí a les 9 del vespre, a la Sala Modernista del Casino de Vic.

La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Associació de Donants de Sang d’Osona, l’Ajuntament de Vic i Vic Comerç.

Khaled Khatib, promotor del Banc de Sang i Teixits de la zona de Catalunya Central, ha destacat la creixent evolució d’aquest esdeveniment en què any rere any ha anat augmentant el nombre de donacions obtingudes durant la Marató de sang, per la qual cosa el municipi espera assolir un nou rècord de donants, superant l’edició anterior en què es va aconseguir una participació de 513 participants. Khatib ha volgut fer una crida a la gent jove, de 18 a 25 anys, atès que la gent jove és qui dóna sang en menor mesura i cal fer-los conscients de la necessitat i importància d’aquesta acció solidària, i al mateix temps, ha volgut fer un “homenatge a la gent que s’acosta a donar sang cada vegada que s’organitza un esdeveniment com aquest”.

Vic Comerç, que ja ens vam implicar l’any passat en promocionar aquest esdeveniment, disposarem d’uns davantals vermells i convidarem als comerciants que ho desitgin a que se’ls posin durant el dissabte per ampliar el ressò de la campanya.

Des de Vic Comerç volem animar a que conscienciem a la població sobre la importància de donar sang, atès que és un acte de solidaritat i responsabilitat vers la comunitat, però també cap a un mateix ja que un mai sap quan pot tenir aquesta necessitat.

Compartir