Aquest Nadal Vic Comerç converteix els comerciants en dibuixos animats


La Màgia d’un secret a Vic és el títol d’un conte de Nadal dirigit al públic més petit

La pel·lícula es presenta en el marc de la Gala del Comerç

vídeo un secret a Vic

 

Vic, 22 de desembre de 2015. Vic Comerç ha presentat la seva proposta artística per felicitar el Nadal. I ho ha fet plantejant una història de dibuixos animats on mostra els comerciants com ajudants dels Reis Mags d’Orient.

El conte, que combina imatges reals amb il·lustracions, converteix els comerciants en personatges de dibuixos animats i planteja un Vic oníric carregat de color i d’esperit nadalenc. Aquesta pel·lícula ha estat dirigida pel guardonat director de cinema David Conill i la il·lustració dels dibuixos han anat a càrrec d’en Subi. El relat i la música han estat dissenyats específicament per a la ocasió.

Aquesta proposta, en la que han participat seixanta comerciants, venia precedida els últims dos anys de videoclips cantats i interpretats pels mateixos comerciants. Enguany però, han repetit els protagonistes, els botiguers, i se’ls hi ha afegit una nena, que és el fil conductor de la història i que la converteix en una història dirigida al públic més petit de la casa.

A part de la pel·lícula, també se n’ha editat un llibre que reprodueix la història i que es repartirà a les botigues durant aquestes festes.

Aquí es pot veure el vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=asWmXofud2c

El vídeo es va presentar en primícia aquest passat divendres en el marc de la Gala del Comerç, que es va celebrar a l’Auditori Marià Vila d’Abadal del Sucre.

 

Compartir