Arriba aquest cap de setmana la 13ena edició de la Botiga al Carrer


ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA LA 13ENA EDICIÓ

DE LA BOTIGA AL CARRER

80 carpes ompliran les Rambles del Passeig, del Carme i Carrer Manlleu

 Circ al carrer, un megaparc infantil i la promoció de la Targeta Urbana, principals ingredients d’una Fira comercial consolidada

Vic, 25 de febrer de 2013 – Arriba la tretzena edició de la Botiga al Carrer organitzada per CentreVic. La fira començarà aquest divendres 1 de març a partir de les 17h i s’acabarà el dissabte 2 a les 20:30 h del vespre.

Ahir el migdia es va presentar una nova edició de la Botiga al Carrer i va comptar amb la presència de Pere Trasserra, President de CentreVic, Bàrbara Minoves, Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat a la Catalunya Central i la Regidora de Comerç de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra. Per aquesta edició d’hivern, la Botiga al Carrer comptarà amb 80 carpes instal·lades al llarg de les Rambles del Passeig i del Carme i al primer tram del Carrer Manlleu.

Trasserra va explicar com “totes les activitats d’aquesta edició aniran centrades especialment a promocionar la Targeta Urbana i en les activitats dirigides als nens a través del megaparc d’inflables i les actuacions de circ itinerants”

Segons Bàrbara Minoves, Directora dels Serveis Territorials, “aquesta Fira ja forma part dels atractius i de l’oferta de la ciutat de Vic. Des dels seus inicis ha rebut i rep el recolzament de la Generalitat de Catalunya perquè la seva finalitat coincideix amb l’objectiu del Govern de potenciar i consolidar el model de comerç de proximitat”. També va aprofitar per “ressaltar el paper capital de la ciutat de Vic en les fires de comerç”.

D’altra banda Anna Erra, Regidora de Comerç, destacava que “portar tretze edicions ja demostra la força comercial que té la ciutat” i afegia que “aquestes iniciatives corroboren quina ciutat volem, que al carrer hi hagi vida i que la gent vingui a comprar, a viure-la i a disfrutar-la “ i felicitava a l’Associació perquè “tot i els moments que estem vivint demostra la força que té CentreVic organitzant aquestes iniciatives”

El bon temps previst sobretot cara a dissabte fan ser optimistes per assolir una bona quota de visitants i vendes.

A la Botiga al Carrer hi haurà un quiosc de la Targeta Urbana amb elements corporatius i promocionals i on tothom qui vulgui podrà fer-se la targeta client.

 

Compartir