Arriba aquest cap de setmana la quinzena edició de la Botiga al Carrer


ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA LA QUINZENA EDICIÓ DE
LA BOTIGA AL CARRER

70 carpes ompliran de descomptes les Rambles del Passeig, del Carme i Carrer Manlleu

Tallers infantils, caricaturistes, mags, pallassos, el megaparc d’inflables i el taller de munyir la vaca, que torna després de l’èxit de fa dos anys, entre
les activitats paral·leles proposades

Aquesta Fira tindrà la col·laboració especial de Llet Nostra i de
l’esdeveniment “Casar-se a Osona”

 

Vic, 26 de febrer de 2013. Arriba la quinzena edició dela Botigaal Carrer organitzada per l’Associació de comerciants de CentreVic i la primera sota el paraigües de Vic Comerç. La fira començarà aquest divendres 28 de febrer a partir de les 17 h i s’acabarà el dissabte 1 de març a les 20 h del vespre.

La fira, que enguany comptarà amb 70 carpes, servirà de tancament d’unes rebaixes d’hivern més aviat fluixes. Per aquest motiu, s’espera amb gran expectativa un acte que sol tenir bons resultats a nivell de vendes pels comerciants.

Com cada edició, la part lúdica tindrà un gran protagonisme: Tallers infantils, caricaturistes, mags, pallassos i el megaparc d’inflables.

Torna la col·laboració amb Llet Nostra: Aquesta empresa catalana amb fàbrica a Vic tornarà a cedir el divertit i exitós taller de “com munyir una vaca”, una activitat per nens i no tan nens on també es regalaran 2.000 batuts de xocolata i es farà un concurs on es sortejaran 15 lots de productes Llet Nostra.

Col·laboració amb la Fira “Casar-se a Osona”: Aprofitant també l’acord de promoció mútua que Vic Comerç té ambla Fira Casar-se a Osona, un esdeveniment que s’organitzarà a la ciutat pels propers 21,22 i 23 de març al Recinte Firal el Sucre, és previst que durant aquest cap de setmana actors vestits de nuvis dinamitzin els carrers de la zona dela Botiga al Carrer.

Compartir