Arriba aquest divendres una nova edició d’estiu de La Botiga al Carrer de CentreVic


ARRIBA AQUEST DIVENDRES UNA NOVA EDICIÓ D’ESTIU DE LA BOTIGA AL CARRER DE CENTREVIC

90 carpes ompliran les Rambles del Passeig, del Carme i Carrer Manlleu

Tres concerts d’alt nivell,  els Sagals d’Osona i un parc infantil amaniran la fira durant el divendres i dissabte

 Si el temps acompanya es preveu rebre prop de 50.000 persones

 

Vic, 23 de juliol de 2012.- L’edició d’estiu de la Botiga al Carrer, organitzada per CentreVic, torna amb més força que mai. La fira començarà aquest divendres 27 de juliol a partir de les 17 h i s’acabarà el dissabte 28 ales 20:30 h del vespre.

Tindrà una participació molt similar a l’edició d’estiu de l’any passat; unes 90 carpes. Es manté també la diversitat d’oferta comercial – malgrat la majoria dels participants són del sector moda – també hi hauran botigues de tecnologia, música, llibres, agències de viatges, joieries, alimentació, entre d’altres.

A la roda de premsa d’aquesta tarda Pere Trasserra, President de CentreVic apuntava que “és la gran oportunitat per trobar productes de qualitat a un molt bon preu” i que “és molt interessant també per les botigues que no estan al rovell de l’ou i que també volen fer-se visibles”. Trasserra creu que la Botiga al Carrer “no ajudarà a salvar la temporada però li pot donar un incentiu de vendes extra”. D’altra banda, Anna Erra, Regidora de Comerç destacava que “cada vegada ve més gent i es fan més activitats. Això demostra com CentreVic vetlla perquè aquesta Fira continuï tenint vàlua i no decaigui”. Erra també valorava “el compromís dels comerciants amb la ciutat al buscar sempre complicitats amb altres entitats de diferent origen, en aquest cas els Sagals d’Osona” i desitjava que la Botiga al Carrer “continuï tenint èxit i animo a tothom de Vic i de fora a visitar-la aquest cap de setmana”

 

ACTIVITATS DESCRIPCIÓ BREU

DIVENDRES TARDA – zona escenari estàtic
19 h. CONCERT: BONOBOS

DISSABTE MATI – zona escenari estàtic
A partir de les 11 h . Tallers dels Sagals d’Osona

DISSABTE TARDA– zona escenari estàtic
18 h. CONCERT: SAMBOSSO
19 H. CONCERT: COLA JET SET

DURANT ELS DOS DIES
Parc infantil – zona escenari estàtic
Activitat de Jumping al segon tram del Carrer Manlleu.

 

ACTIVITATS DESCRIPCIÓ AMPLIADA

Dissabte matí a partir de les 11 h – Taller dels Sagals
CentreVic ha convidat, en motiu del seu 15è aniversari, als Sagals d’Osona a la Botiga al Carrer. Aquesta colla vigatana, organitzarà un taller de castells pels més menuts sobre l’escenari del Passeig. També disposaran d’una carpa on vendran material de la colla i es donarà informació de les seves activitats en motiu del 15è aniversari.

CONCERTS ESCENARI ESTÀTIC DEL PASSEIG

Divendres 19 h – BONOBOS
BoNoBoS és un grup de mestissatge amb 6 components que mesclen ritmes que van des del reag, el funk o la salsa.
Tot i la seva curta trajectòria ja han compartit escenari i cartell amb grups de la talla de Muyayo Riff, Costo Rico, Cesk Freixas, HotelLa Paz, Els Catarres, Txarangö Reague o els Strombers

Dissabte 17:30 h  – SAMBOSSO  (en el marc de la programació de l’artdepas)
Sambosso és un grup instrumental de músiques del món conduït principalment per un violí i una guitarra. Les actuacions són una barreja de composicions originals pròpies i de composicions clàssiques tradicionals. Beuen de fonts musicals portades des de Mèxic, Bulgària, Brasil, França, Israel, Hungria, Escòcia, Anglaterra, Irlanda… i de diferents estils musicals que recorren el folk, la polca, el bolero, el jazz, l’ska o el latin.

Dissabte 19 h – COLA JET SET
El grup d’indie pop barceloní COLA JET SET va néixer quan LOS FRESONES REBELDES van decidir separar-se després de 5 anys d’èxit i d’haver sigut el grup més representatiu i exitós del pop d’aquest país. Es van donar a conèixer sobretot per haver composat un gran hit que es va escoltar a totes les pistes de ball: “Al amanecer”.
Sense dubte són els grans representants de la música de la dècada del 2000 amb un pop immediat, d’arrels sixties, però amb influències melòdiques i rítmiques.

DURANT ELS DOS DIES – PARC INFANTIL

Aquest estiu s’omplirà mig Passeig d’activitats pels més menuts:

  • Una piscina amb vaixells petits
  • Circuit d’aventura amb tirolina de20 metres
  • Una mega inflable amb multijocs
  • Cavall mecànic
  • Tobogant d’onades
  • Caseta de Boles
  • Circuit de Balance Bikes
  • Futbolí humà

També al segon tram del Carrer Manlleu hi posarem una activitat de JUMPING

TALLS DE CARRER

En motiu de la Fira, la cruïlla del Pla de Balenyà amb el carrer Manlleu romandrà tallada a la circulació de vehicles de les 17.00 h a les 20.30 h el divendres; i de les 9.00h a les 20.30h de la tarda del dissabte.

El Pla de Balenyà restarà obert a la circulació, només per veïns i pels pàrquings.

APUNT

Si el temps acompanya (sembla que farà sol), es preveu rebre prop de 50.000 persones. Una dada més del poder de convocatòria de la Fira comercial per excel·lència de la ciutat.

Compartir