Arriba un cap de setmana ple d’iniciatives de dinamització comercial


ARRIBA UN CAP DE SETMANA PLE D’INICIATIVES DE DINAMITZACIÓ COMERCIAL

Destaca una Fira de Santa Llúcia a la Plaça dels Màrtirs, la inauguració de la decoració de Nadal del Carrer Manlleu i les diverses activitats organitzades per comerciants
amb motiu de la Marató de TV3

CentreVic recolza aquestes activitats i anima als carrers a organitzar-se

Aquest diumenge les botigues de Vic estaran obertes en el marc dels festius d’obertura comercial decretats per la Generalitat

Foto dels comerciants de Caputxins Centre Comerç
Foto dels comerciants de Caputxins Centre Comerç 

Vic, 11 de desembre de 2013. Aquest cap de setmana Vic es presenta carregat d’activitats als carrers de tot tipus. Ja començant pel divendres13 a la tarda i fins el diumenge, els comerciants de la Plaça dels Màrtirs i carrers adjacents, anomenats Caputxins Centre Comerç, han organitzat la primera Fira de Santa Llúcia de Vic. Durant aquests dies, ala Plaça dels Màrtirs es podran trobar 25 paradetes de fusta amb productes relacionats amb el Nadal: torrons, neules, figures de pessebre, arbres i plantes de Nadal, tions, centres decoratius amb pinyes, manualitats nadalenques amb patchwork, etc. A més a més, al Claustre del Carrer de la Misericòrdia hi haurà una exposició de diorames per gentilesa de la Família Bagué.

També és previst que hi hagin activitats pels més petits: passejades en poni, maquillatge decoratiu face painting i contacontes.

D’altra banda, el Carrer Manlleu també prepara un gran esdeveniment pel diumenge a la tarda. A partir de les 17 h, s’inaugura la decoració de Nadal del carrer que enguany estarà dedicada al llibre de la Pilarín Bayés “Les figures del pessebre”. Per aquest motiu, figures inspirades en el conte estaran exposades al llarg del carrer i la mateixa dibuixant vigatana serà l’encarregada de donar el tret de sortida a l’acte d’inauguració.

A partir de les 17.45h hi haurà un convit de cava i coca per a tots els assistents i sponsors de la campanya i a les 18 h hi haurà l’actuació especial del Ventall Teatre que interpretaran els Pastorets. La recaptació que es faci es destinarà a la Marató de TV3.

Aquest cap de setmana també coincideix amb el de la Marató de TV3 i tota la ciutat anirà carregada d’activitats. D’entre elles i organitzades per comerciants, destaquen la Marató de Zumba organitzada pel Gimnàs Cos Fisic Well el diumenge a les 11 h del matí a la Rambla del Passeig i la desfilada PiuBella Models amb el Cotó, Rat Buf, Turkana, Vic Vip, Imma & Lola, Pretty, Carnet, Joan Sitjes, Moma Fotògrafs i Perruqueria Girame, a les 12 h del matí a la Plaça Major.

Compartir