Arriba una nova edició del Vicfloreix


Vicfloreix_2016

Vic, 17 de març de 2016. El Vicfloreix aprofita l’entrada a la primavera per engalanar diferents espais emblemàtics de la ciutat amb flors. La iniciativa que arriba a la seva quarta edició tindrà lloc del 18 al 29 de març i cadascun dels espais s’ha elaborat amb la creació i professionalitat per part de l’Associació de Floristes de Vic. D’altra banda Vicfloreix també compta amb un concurs d’aparadors que l’ha promogut directament Vic Comerç i que aquest any compta amb la participació de 27 establiments.

Els espais que s’ha escollit per engalanar són el Temple Romà, el Pont de Queralt, el balcó de l’Ajuntament de Vic i enguany,  com a novetat, s’ha vestit amb motius florals la façana del Museu Episcopal de Vic. Destacar que s’ha repetit l’experiència de l’any passat d’engalanar carrers de la ciutat i en aquesta edició s’ha escollit el carrer Sant Sadurní, el carrer de les Escales i el carrer de les Carnisseries, obra d’alumnes de l’Escola Estel de Vic.

L’ambientació feta al Temple Romà, i aprofitant que Vic és capital de cultura catalana, l’associació de floristes s’ha inspirat amb el traç, art que al llarg d’aquest mes es dedica la capitalitat. En aquest sentit hi ha quadres fets per flors i altres espècies vegetals; una paleta pròpia de pintors, i altres elements amb aquesta temàtica. D’altra banda, el balcó de l’Ajuntament de Vic hi ha exposada una gran margarida de grans dimensions. Un altre dels espais que s’ha escollit per acollir el Vicfloreix ha estat el Pont de Queralt i la façana del Museu Episcopal de Vic que ha estat obra de l’escola Smilax, que es dedica a l’art floral.

Compartir