Avui comencen les rebaixes d’hivern


AVUI COMENCEN LES REBAIXES D’HIVERN

Imprimir
Vic, 7 de gener de 2014. Avui dimecres 7 de gener, prop de 250 establiments comercials de Vic comencen les rebaixes d’hivern, després d’una campanya de Nadal i Reis en què les vendes s’han recuperat lleugerament i han millorat entre un 3 i un 5% respecte l’any passat.
Vic Comerç espera que la facturació d’aquestes rebaixes d’hivern 2015 s’incrementi entre un 2 i un 3% respecte de les rebaixes d’hivern de l’any passat. L’Associació confia que els comerços ofereixin descomptes de sortida d’entre un 30% i un 40% en la majoria dels casos, especialment en productes de moda, complements i parament de la llar.
Atès que el calendari d’aquest 2015 ha fet que les rebaixes comencin en dimecres i en dia laborable, Vic Comerç considera que les vendes de les rebaixes s’animaran durant el dia d’avui, sobretot per ser encara festiu per les escoles, i de la setmana, i que creixeran especialment el dissabte 10 de gener i el diumenge 11, festiu d’obertura comercial autoritzada.
Com sempre Vic Comerç vol aprofitar per fer una crida a l’acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit l’Associació vol recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora.

 

Compartir