CentreVic arriba a un acord de col·laboració amb la Fira Internacional The Brandery


CENTREVIC ARRIBA A UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB LA FIRA INTERNACIONAL THE BRANDERY

L’Associació de comerciants de CentreVic i la organització de la fira de moda urbana THE BRANDERY, que celebra la seva setena edició del 13 al 15 de juliol a Barcelona, arriben a un acord de col·laboració en el que tots els membres associats de l’entitat vigatana podran entrar gratuïtament* al Saló.

Segons Miquel Serrano, Director de THE BRANDERY “des dels seus inicis ha apostat per la dinamització del teixit comercial a nivell local i internacional, amb diverses propostes com el concurs d’aparadorisme Windows On així com la creació de diverses activitats de networking i compra entre expositors i visitants: agendes, Speed Datings. etc. En aquesta edició, The Brandery i CentreVic ens hem volgut vincular de manera activa oferint als associats d’aquesta entitat l’accés lliure al Saló durant els 3 dies de la celebració”.

Pere Trasserra, President de CentreVic destacava que “pels associats sobretot del sector tèxtil pensem que és una cita inaludible per conèixer de primera mà les noves tendències del món de la moda i The Brandery és un referent internacional. Hem volgut facilitar al màxim que els comerciants de Vic puguin assistir-hi”.

*El preu de les entrades PVP és de 100€ (passi 3 dies) i de 50€ (passi 1 dia).

 

Compartir