CentreVic estrena el primer videoclip cantat i interpretat per comerciants


CENTREVIC ESTRENA EL PRIMER VIDEOCLIP CANTAT I INTERPRETAT PER COMERCIANTS

 L’entitat grava una cançó pròpia dedicada a la ciutat i al Nadal

Més de 80 comerciants participen d’aquesta iniciativa

Vic, 9 de desembre de 2013. L’Associació de Comerciants de CentreVic estrena aquest proper dilluns 16 de desembre a les 13:30h al Cinema Vigatà de Vic el primer videoclip de Vic i de Nadal que s’ha fet mai a la ciutat cantat i interpretat pels comerciants.

L’entitat ha implicat a més de 80 persones en aquesta iniciativa que vol ser un acte d’amor a Vic des del seu comerç i des dels seus comerciants.

CentreVic pretÉn que aquest acte sigui tot un esdeveniment a la ciutat i per aquest motiu, s’ha convidat a tota la societat política, civil i organitzada de Vic, a la Generalitat de Catalunya i a la Diputació de Barcelona.

L’entitat ha encarregat la lletra de la cançó a Enric Puigdesens, compositor i professor de l’Escola de Música de Vic, i la realització del videoclip a David Conill, creador i realitzador audiovisual de curtmetratges i videoclips.

El dia de l’esdeveniment és previst que hi hagi un photocall amb dedicatòria a tots els comerciants que han volgut participar de la cançó i cava per a tots els assistents.

Qui desitgi entrades, es pot dirigir a les oficines de CentreVic i adquirir-les gratuïtament.

Compartir