CentreVic organitza el 19 de març una jornada sobre les mares empresàries en el marc del dia Internacional de la Dona


CENTREVIC ORGANITZA EL 19 DE MARÇ UNA JORNADA SOBRE LES MARES EMPRESÀRIES EN EL MARC DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

 L’Associació vol convocar sobretot totes les empresàries comerciants de la ciutat

 Èxit, conciliació i lideratge seran els tres elements troncals de la xerrada

 Vic, 7 de març de 2013. L’Associació de comerciants de CentreVic presenta el proper 19 de març a les 20:30 h al Temple Romà de Vic la “Jornada sobre Mares i Empresàries: Èxit, conciliació i lideratge” en el marc del Dia Internacional dela Dona.

La xerrada, oberta i gratuïta, estarà dirigida per la coach Roser Sellés i l’empresària Felisa Palacio i farà una reflexió sobre els rols de la dona en el món empresarial, la conciliació, els sacrificis i renúncies que han tingut que fer per tenir èxit, el paral·lelisme entre l’empresa i els fills, entre d’altres.

L’entitat pretén amb aquesta jornada fer visible el col·lectiu femení dins el món empresarial, un col·lectiu que en el marc del sector comerç de la ciutat representa prop del 50%.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec de Bàrbara Minoves, Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat a la Catalunya Central, Anna Erra, Regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vic i Pere Trasserra, President de CentreVic.

Compartir