CentreVic preveu unes vendes per rebaixes un 5% inferiors a les de l’any passat


CENTREVIC PREVEU UNES VENDES PER REBAIXES UN 5% INFERIORS

A LES DE L’ANY PASSAT

 

El sector creu que es seguirà la tònica d’una Campanya de Nadal que no ha
servit per salvar l’any.

Aquest proper diumenge 13 de gener, primer dia festiu d’obertura comercial de 2013.

Tret de sortida a partir del 40 % de descompte en molts casos pels quinze
dies “reals” de rebaixes.

Vic, 4 de desembre de 2012. La campanya de rebaixes, que ha començat avui i que s’allargarà com a màxim fins el proper 7 de març, es preveu lleugerament menor a la de l’any passat a nivell de vendes segons l’Associació de Comerciants de CentreVic.

 Segons les consultes al sector, les rebaixes es presentaran amb descomptes que poden arribar al 40% de sortida en molts establiments. Els comerciants coincideixen a l’hora de realitzar bons descomptes d’inici ja que es preveu que la major afluència de compradors es concentri en els primers quinze dies, com ja acostuma a ser habitual en els últims anys. Tot i així, cal dir que durant aquest Nadal molts comerciants ja han optat per dinamitzar les vendes a través de promocions puntuals en articles determinats.

Respecte la campanya de Nadal, l’entitat la valora com a regular ja que hi ha hagut una lleuger decrement de vendes respecte l’any passat. Molts dels comerciants enquestats parlen d’entre un 5 i un 10 % menys de vendes. Els electrodomèstics i l’alimentació han estat dels pocs sectors que s’han mantingut al nivell de l’any passat.

Cal dir que la majoria de comerços de Vic del sector moda, sabateria i complements estaran oberts el proper diumenge 13 de gener aprofitant que el Consorci de Comerç de la Generalitat de Catalunya permet obrir.

CentreVic vol aprofitar per fer una crida a l’acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit l’Associació vol recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora d’ells.

Compartir