El comerç de Vic tanca les vendes de la campanya de Nadal amb una valoració positiva i preveu unes rebaixes similars a les de l’any passat


EL COMERÇ A VIC TANCA LES VENDES DE LA CAMPANYA DE NADAL
AMB UNA VALORACIÓ POSITIVA I PREVEU UNES REBAIXES SIMILARS
A LES DE L’ANY PASSAT

 La campanya de Nadal ha millorat les xifres en un 5% en comparació a l’any passat.

Aquest proper diumenge 12 de gener és festiu d’obertura comercial.

Tret de sortida a partir del 40% de descompte en molts casos
pels quinze dies “reals” de rebaixes.

Vic, 07 de gener de 2014 – La campanya de rebaixes, que ha començat avui i que s’allargarà com a màxim fins el proper 6 de març, es preveu bastant similar a la de l’any passat a nivell de vendes segons l’Associació de Comerciants de CentreVic.

Segons les consultes al sector, les rebaixes es presentaran amb descomptes que poden arribar al 40% de sortida en molts establiments. Els comerciants coincideixen a l’hora de realitzar bons descomptes d’inici ja que es preveu que la major afluència de compradors es concentri en els primers quinze dies, com ja acostuma a ser habitual en els últims anys. Tot i així, cal dir que aquest Nadal, molts comerciants ja han optat per dinamitzar les vendes a través de promocions puntuals d’articles determinats.

Respecte la campanya de Nadal, l’entitat la valora com moderadament positiva, ja que molts dels comerciants enquestats parlen d’entre un 5 i un 10% més de vendes en relació a l’any passat.

Cal dir que la majoria de comerços de Vic del sector moda, sabateria i complements estaran oberts el proper diumenge 12 de gener aprofitant que el Departament de Comerç permet obrir el primer diumenge de rebaixes de l’any i que enguany coincideix amb el primer festiu d’obertura.

CentreVic vol aprofitar per fer una crida a l’acompliment estricte de la Normativa reguladora de les rebaixes estacionals. En aquest sentit l’Associació vol recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora d’ells.

Compartir