El VICXOU neix gran


 EL VICXOU NEIX GRAN

Es trenquen totes les previsions en una primera edició multitudinària

El centre de la ciutat despren llum i una ambient extraodinari

Les botigues, un reclam, els carrers una festa

 

 Vic, 5 de juny de 2014. Aquest passat dissabte es va celebrar el VicXou, el primer gran esdeveniment nocturn de la ciutat en el que participaven més de 260 establiments comercials repartits en prop de 18 carrers del centre de la ciutat.

Segons Pere Trasserra, President de Vic Comerç “Estem molt contents i orgullosos del que hem sigut capaços de crear. Era una incógnita saber com reaccionaria la ciutat a aquesta nova proposta i la veritat és que ens hem vist superats per les expectatives. Ha estat apoteòsic. Tanta activitat i diversió simultània i en tants carrers.” “És un goig poder treballar per un comerç com el nostre. Ens ha demostrat una vegada més que és capaç de posar la ciutat de cap per avall! Ha estat una gran festa i el temps finalment ens ha acompanyat. Esperem que la ciutat ho valori de la mateixa manera que ho hem fet nosaltres” I també ha valorat la opció “d’ampliar el circuit del xou si es donen les circumstàncies d’un mínim de botigues obertes i continuïtat entre carrers, aquesta és la clau”. Per últim Trasserra ha apuntat que era important crear ambient al carrer però també a dins de la botiga. L’objectiu continuava essent que la gent comprés. Veure les botigues plenes i amb grans descomptes, ens dóna a pensar que la jornada també va ser fructífera en aquest sentit”.

Per Anna Erra, Regidora de Comerç, “ És aquesta línia la que des del primer moment hem volgut insistir per fer que el comerç de Vic estigui sempre a primera línia i segueixi sumant potencial. Sense l’empenta i il.lusió dels comerciants, aquestes ganes de fer les coses bé i col.lectivament, no haguéssim pogut gaudir d’uns carrers originalment ben decorats, unes activitats innovadores, un ambient i una vida nocturna variada a l’aire lliure i uns descomptes únics“. I va afegir que “sense el sublim treball de Vic Comerç i les seves juntes, el dissabte no s’hagués pogut respirar l’ambient que vam viure”.

Vídeo de l’esdeveniment

 Fotos

Compartir