Els comerços de Vic podran obrir aquest diumenge aprofitant que és festiu d’obertura comercial local


ELS COMERÇOS DE VIC PODRAN OBRIR AQUEST DIUMENGE APROFITANT QUE ÉS FESTIU D’OBERTURA COMERCIAL LOCAL

Pel fet que el primer diumenge festiu de rebaixes a Catalunya, 5 de juliol, sigui Festa Major i l’Ajuntament no permeti obrir farà que alguns establiments avançin les rebaixes en aquest dia escollit a nivell local

 

Vic, 22 de juny de 2015. Aquest diumenge 28 de juny a Vic les botigues podran obrir. Aquest dia substitueix el següent 5 de juliol, festiu d’obertura comercial de rebaixes d’estiu i que tradicionalment s’obre a tot Catalunya.
Degut a la negativa de l’Ajuntament de Vic a deixar obrir els comerços aquest dia al ser la Festa Major de la ciutat, es va escollir el diumenge abans com a festiu d’obertura comercial.
Per la proximitat a l’inici del període de rebaixes, que començen aquest dimecres 1 de juliol i s’allargaran fins al 31 d’agost, molts establiments que obrin optaran per avançar 3 dies el període de rebaixes atès que la llei catalana que regula els horaris comercials està suspesa pel Tribunal Constitucional (TC) i, per tant, preval la normativa espanyola, que sí que ho permet.
Compartir