Els restauradors de Vic Comerç enceten el TAPAJOUS


11 bars i restaurants del casc antic proposen tapes i beguda a 3,5€ pel tercer dijous de cada mes

Arran de l’existosa experiència de la Santa Tapa, els restauradors aposten per mantenir una activitat permanent al llarg de l’any i que començarà aquest dijous

tapajous

Vic, 14 d’octubre de 2015. Vic Comerç tira endavant una nova iniciativa de la mà dels restauradors i bars del Casc Antic: El Tapajous, el tercer dijous de cada mes.

L’acció neix de la voluntat d’aquest sector de repetir i establitzar una activitat tan recurrent com és la de l’oferta de tapes. Per aquest motiu, 11 restaurants i bars del centre han decidit organitzar-se i coordinar una oferta de tapes un dijous cada mes. Els establimetns participants són: Ca la Teresona, Divicnus, El Barecu, El Barmutet, El Gravat, La Bodega de Vic, La Cucafera, La Taverna del Call, La Vicaria, Norton ZN i el Restaurant DO Vic.

Per Vic Comerç, “aquesta activitat busca reforçar el binomi comerç i hosteleria al Casc Antic, dos sectors motors de la nostra ciutat i pels que l’Associació hi estem apostant”.

Segons Carme Bover, la nova regidora de Comerç, Turisme i Mercats “des de l’Ajuntament aplaudim aquesta iniciativa de Vic Comerç ja que el Tapajous oferià propostes gastronòmiques diferents i creatives els vespres de mitja setmana, cosa que pot fer que molta gent surti també a sopar els dijous que es celebri”. I afegia “incorporarem el Tapajous dins la oferta de productes que podem oferir a ciutadans i turistes”.

Compartir