Es mantenen els registres de vendes de la Diada de Sant Jordi de l’any passat


ES MANTENEN ELS REGISTRES DE VENDES DE LA DIADA DE
SANT JORDI DE L’ANY PASSAT

Llibreters i floristes de Vic satisfets en general amb les vendes

 Dia important pels dos sectors: Sant Jordi pot suposar d’entre un 10 i un 20% de la facturació total de l’any

 LLibres estrella: “Victus”, “Brúixoles que busquen somriures perduts” i “Plans de futur” entre els llibres més venuts a Vic


Font imatge:  osona.com 

Vic, 24 d’abril de 2013. L’Associació de comerciants de CentreVic ha realitzat una enquesta als comerciants dels sectors més representatius dela Diadade Sant Jordi: els llibreters i les floristes.

En general, els llibreters i floristes de la ciutat es mostren satisfets amb els resultats en quant a l’afluència de gent, vendes i el bon temps, que va acompanyar durant tot el dia.

Respecte les vendes, s’han mantingut en els dos sectors tot i el temor que la pujada de l’IVA pogués afectar. De fet, els floristes han mantingut els mateixos preus que l’any passat i han assumit l’IVA. Tot i així, sí que han notat que es compraven rams més petits o menys quantitat de roses per persona.

En quant a les llibreries, el matí va ser fluix però ho van recuperar a la tarda. Segons els llibreters, els llibres més venuts al llarg de la jornada d’ahir van ser: “Victus” d’Albert Sánchez Piñol, “Brúixoles que busquen somriures perduts” d’Albert Espinosa i “Plans de Futur” de Màrius Serra.

Compartir