Es presenta la campanya Vic Floreix


ES PRESENTA LA CAMPANYA VIC FLOREIX

Per donar la benvinguda a la primavera, Vic engalana la ciutat amb flors

Vic, 31 de març de 2014. Aquest matí s’ha presentat al Temple Romà la campanya Vic Floreix. El Vic Floreix aprofita l’entrada a la primavera per fer un impuls a engalanar la ciutat amb flors. La presentació ha anat a càrrec de Pere Trasserra, president de Vic Comerç,  Núria Simon, representant de l’associació de floristes de Vic,  Josep Font, director de l’Escola Estel, i  Anna Erra, 1a Tinent d’Alcalde i regidora de comerç i turisme.

Erra, ha destacat com a novetat la decoració del Temple Romà, el carrer de Gurb i ampliació del concurs als aparadors dels comerciants de la ciutat, “per treballar fent xarxa i fent ciutat de manera conjunta”. Ha agraït també la col·laboració de les floristes de la ciutat i, del Patronat d’Estudis Osonencs, animant a tothom a participar-hi i a sumar-s’hi.

Simon, ha recordat que la inscripció i participació es pot realitzar a través de la web municipal. Seguidament Trasserra, ha parlant de la iniciativa d’enguany referent al concurs d’aparadors i la decoració del carrer de Gurb que a data d’avui ja compten amb 20 inscripcions. També ha volgut ressaltar que “l’inici de la primavera es relaciona amb el renaixement, el floriment, el començar de nou: la vida! I això és el que volem transmetre també des del comerç i amb aquesta campanya; que estem vius, que florim, que volem rebrotar després de varis anys d’hivern. Volem que aquesta primavera sigui una oda a l’esperança a que aviat arribaran temps millors per tots nosaltres, comerciants i ciutadans, per així poder dir d’una vegada per totes que Vic floreix de nou!”.

Finalment, Font ha agraït l’oportunitat per tenir-hi “presència, participació, i visualització del treball de l’Escola Estel”.

El Vic Floreix s’exposarà a la ciutat del 7 al 28 d’abril.

Compartir