Es presenta la primera Santa Tapa de Vic


ES PRESENTA LA PRIMERA SANTA TAPA DE VIC

S’organitza una ruta de tapes per la Setmana Santa amb els bars i restaurants del Casc Antic

Les tapes “religioses” tindran un preu de 3€ amb beguda inclosa.

Presentació Ruta Santa Tapa

 

Vic, 25 de març de 2015. Aquest matí s’ha presentat la “Santa Tapa”, la primera ruta de tapes pels bars i restaurants del Casc Antic. Per aquest acte, s’ha comptat amb una representació dels restauradors i per Pere Trasserra, President de Vic Comerç.
L’acció que s’ha explicat avui consisteix en una ruta de tapes per 10 bars i restaurants ubicats al Casc Antic: Ca la Teresona, Divicnus, El Barecu, El Gravat, La Bodega de Vic, La Nyàmera, La Taverna del Call, La Vicaria, Norton ZN i el Restaurant l’Alzina.
Cada un d’aquests establiments ha creat una tapa per a l’ocasió amb noms de referències biblíques: La Crucifixió, El Pecat de Judes, Diable Armat, Via Crucis, entre d’altres.
El preu de la tapa és de 3 € i hi va una consumició de vi o cervesa inclosa.
Per participar, es podrà recollir un “passaport” a qualsevol dels establiments participants, comerços del Casc Antic, la Oficina de Turisme o bé es podrà descarregar i imprimir a la web www.viccomerc.cat.
Una vegada omplert el passaport amb les 10 tapes, es podrà votar la millor proposta i s’entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant que hagi obtingut la tapa més ben valorada per part del públic.
Per Pere Trasserra, President de Vic Comerç, “aquesta activitat forma part de la intenció d’estendre la nostra dinamització cap al Casc Antic tot lligant comerç i hostaleria, dos sectors motors de la nostra ciutat”.
Trasserra també afegia que “la ruta de tapes és la primera de les tres accions que planificarem conjuntament amb els bars i restaurants del barri per aquest any. La propera, pel Vic Xou (23 de maig)”.
Amanda Corsetti, com a representant dels bars i restaurants del Casc Antic, manifestava la voluntat de “donar més vida gastronòmica al Casc Antic” i destacava que “una ruta de tapes permetrà conèixer més els nostres restaurants i a un preu molt assequible”. Per acabar, ressaltava que “estem molt contents d’haver establert aquesta relació amb Vic Comerç”.
La Ruta de la Santa Tapa s’emmarca dins del programa d’activitats de la Setmana Santa de Vic http://setmanasantavic.vic.cat/
I ja us podeu descarregar el passaport per participar aquí!!

passaport cara B

 

Compartir