Es presenta la segona edició de la Mostra descalça de fotografia documental de Vic


ES PRESENTA LA SEGONA EDICIÓ DE LA MOSTRA DESCALÇA DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL DE VIC

Aquest certamen es celebrarà a Vic del 25 de maig al 6 de juny en diferents espais, mobiliari i comerços

Vic Comerç repeteix l’aposta i exposarà la Mostra a més de 320 aparadors de la ciutat

Durant el VICXOU es farà una preestrena amb la representació de fotografies a la Rambla del Passeig

Presentació Mostra Fotogràfica II

 

 

Vic, 20 de maig de 2015. La Federació de cL’exposició, de caràcter urbà, està dirigida per Sergi Cámara i té la intenció de donar a conèixer treballs contemporanis de fotoperiodisme d’arreu del món, combinat amb fotògrafs independents que comencen la seva carrera professional. La iniciativa canvia de dates en relació a la primera edició per tal de garantir la presència d’alguns dels millors fotodocumentalistes internacionals.
Segons Sergi Càmara, “l’exposició parteix de la mateixa filosofía: utilizar l’espai públic per realizar exposicions de prestigi internacional. La Mostra continua apostant per al fotodocumentalisme de qualitat i d’històries moltes vegades no mediàtiques. Exposarem treballs de fotògrafs amb premis internacionals. Continuem donant espai a un fotògraf osonenc per tal que pugui mostrar el seu treball dins la Mostra” .
En aquesta edició, la mostra creix i es podrà veure en diversos barris de la ciutat, a més de la Rambla del Passeig, on es va concentrar en la seva primera edició i que enguany els seus comerciants realitzaran una preestrena de la mostra en el marc del Vic Xou, on s’esposaran 3 col·leccions en uns plafons col·locats al llarg de la Rambla.
Segons Vic Comerç “ens agrada treballar en el binomi comerç-cultura. A més, hi ha un gran paral·lelisme entre el comerç i la fotografía, ambdós som ulls de les ciutats i societats”
Vic Comerç repartirà diferents col·leccions de fotografies entre les més de 320 botigues que té representades a les ciutat. “Una gran exposició repartida en múltiples aparadors perquè el passejant també gaudeixi de la fotografía i es sensibilitzi de les problemàtiques socials i conflictes bèlics d’arreu del món”.
Entre els fotògrafs que participaran a la mostra hi ha Fernando Moleres, Carol Alfarah, Adrià Costa, Mikel Oibar i Ricardo García. Els temes que es tractaran van des del seguiment d’un desnonament a Madrid, el conflicte sirià o la guerra de Líbia fins a les visions particulars de Barcelona o Melilla, o la difícil vida a la conca del riu Paranà.
Més informació a hmdfdvic.wordpress.com
Compartir