Es presenta un concurs de petons per Sant Jordi i una campanya de recapte per Osona contra el Càncer


Foto presentació

Vic, 20 d’abril de 2016. Vic Comerç i els botiguers del Passeig presenten conjuntament diferents activitats que es duran a terme del 23 d’abril al 21 de maig amb un marcat caràcter social.

Vic Comerç:

Concurs Fotogràfic Petons de Sant Jordi (22.04 al 26.04)

Podran participar en el Concurs de Fotografia Petons de Sant Jordi totes aquelles persones majors de 14 anys. Les fotos que concursin poden estar fetes amb el telèfon mòbil o càmera fotogràfica, a més de ser úniques, pròpies, originals i respondre a la temàtica proposada.

Un mateix autor pot enviar fins a un màxim de tres fotografies, si n’envia més només es tindran en compte per al concurs les tres últimes de cada autor.

El tema serà “petons de Sant Jordi” i hi ha d’incloure, a part dels petons, alguna simbologia amb Sant Jordi. A la foto s’hi ha de poder reconèixer algun element de la ciutat de Vic, molt valorable que sigui del seu comerç.

S’entregaran 3 premis a les millors fotografies i seran 3 targetes regal amb 150€, 100€ i 50€

Per cada foto penjada a la xarxa amb el hastag #petonsdesantjordi Vic Comerç entregarà 1€ a la campanya de suport a Osona contra el Càncer

 

Botigues del Passeig:

Campanya de suport a Osona contra el Càncer

 

Sant Jordi:

També hi haurà un Photocall on la gent es podrà retratar amb el drac, fer-se un iman per la nevera, enllaçant amb la campanya de Vic Comerç es seguirà el concurs de petons que es faran en viu i s’acabarà amb una ballada de swing a càrrec del Vic Kick Swing.

 

Botigues del Passeig del 23.4. al 21.05:

Als aparadors es difondran els objectius de prevenció contra el Càncer amb diferents missatges pedagògics i de vida saludable.

El client podrà col·laborar amb la campanya de recapte fent qualsevol tipus de donatiu a les guardioles que hi haurà a les botigues. Per un donatiu superior a 5€ se’ls regalarà el llibre de la Pilarín Bayés “Aturem el càncer”

A part, els botiguers adherits a la campanya sortejaran una panera entre tota la gent que facin donatius i faran una aportació de 50 euros a Osona contra el Càncer.

 

Acte de final de campanya Botigues del Passeig el 21.05:

Hi haurà la carpa de l’associació Osona contra el Càncer, recollint donatius i entregant llibres, i fent proves de salut (pressió arterial i capacitat pulmonar) a càrrec d’un metge voluntari.

Sorteig de la panera dels comerços adherits

Cursa infantil a càrrec del Club Atlètic Vic

 

Segimon Molist, membre dels botiguers del Passeig, apuntava que “d’acord amb una nova manera de fer les coses, volem que aquestes 4 setmanes a les botigues del Passeig es respiri, tant per part dels comerciants, com dels veïns i clients, els sentiments de col·laboració i divulgació de la prevenció i lluita contra el càncer”.

Montserrat Freixer, presidenta d’Osona contra el Càncer es mostrava molt contenta de que “gràcies a l’ajuda de tots podem ajudar a molta gent”.

 Marc Carol, vicepresident de Vic Comerç “ens agrada molt poder col·laborar amb aquesta campanya a través d’una iniciativa tan maca com és la de fer-se petons. Amb el triangle entre la vessant social, el comerç i els petons farem que sigui un Sant Jordi fantàstic”.

 Carme Bover, Regidora de comerç i turisme de l’Ajuntament afirmava que “qualsevol dinamització al carrer és bona i sobretot quan té aquesta part tant humana i que té tant clara quina és la seva finalitat. Nosaltres sempre donarem suport incondicional a tota la gent que té iniciatives. Enhorabona per aquesta acció tan transversal”.

 

 Cartell Concurs Fotografic Sant Jordi  Cartell Activitats Sant Jordi  Recollida de donatius Osona contra el Càncer

 

Compartir