Èxit de participants a la primera Santa Tapa de Vic


ÈXIT DE PARTICIPANTS A LA PRIMERA SANTA TAPA DE VIC

Prop de 400 persones participen a la ruta pels 10 bars i restaurants del Casc Antic

La tapa “Santa Teresa Llomada” del restaurant Ca la Teresona escollida la millor tapa de l’edició

Vic Comerç es mostra molt satisfet amb la primera edició i ja prepara amb els restauradors una activitat pel Vic Xou

Participants santa tapa 2015

Vic, 8 d’abril 2015. Aquest passat dissabte 4 d’abril va acabar la primera ruta de la Santa Tapa organitzada per Vic Comerç.
Aquesta ruta va comptar amb la participació de 10 bars i restaurants ubicats al Casc Antic: Ca la Teresona, Divicnus, El Barecu, El Gravat, La Bodega de Vic, La Nyàmera, La Taverna del Call, La Vicaria, Norton ZN i el Restaurant l’Alzina.
Cada un d’aquests establiments va crear una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: La Crucifixió, El Pecat de Judes, Diable Armat, Via Crucis, entre d’altres i el preu de la tapa era de 3 € amb una consumició de vi o cervesa inclosa.
Recollides totes les butlletes, s’han calculat en prop de 400 els participants, tot un èxit per ser la primera edició.
La proposta més votada entre el públic va ser la de Ca la Teresona amb la tapa “Santa Teresa Llomada”, un carpaccio de llom amb una base de focaccia i salsa de mostassa. El guanyador del sorteig que es va fer entre els que van omplir les butlletes ha estat Guillem Vilaró, un vilalleonenc de 33 anys, que ha guanyat un sopar per a dues persones a Ca la Teresona, per ser el restaurant de la tapa més ben valorada.
Vic Comerç es mostra molt satisfet amb la primera edició, repetirà l’experiència l’any que ve i ja prepara amb els restauradors una activitat pel proper 23 de maig, la data prevista pel Vic Xou.
Compartir