La CCAM signa un conveni amb Vic Comerç


Avui s’ha fet la renovació del conveni entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Vic i Vic Comerç amb l’aportació de 25.000 euros

Acord promo comerç de vic

Vic, 27 de juliol de 2015. Avui al matí ha tingut lloc la signatura oficial de la renovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vic, la direcció general de Comerç de la Generalitat de Catalunya i la Federació de  Vic Comerç. L’acord s’ha signat per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; el director general de Comerç del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Josep M. Recasens; i el president de l’associació de comerciants de Vic, Pere Trasserra. Durant la signatura del conveni també hi ha estat present Bàrbara Minoves, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central i el vicepresident de Vic Comerç, Marc Carol.

L’acord es concreta amb l’aportació econòmica anual per part de Direcció General de Comerç amb un import de 25.000 euros amb l’objectiu de promocionar diferents accions que afavoreixin la dinamització del comerç de la ciutat. A tall d’exemple ens referim a la Botiga al Carrer d’hivern i estiu; Fira’t; Santa Tapa; Vic floreix; Vic Xou; mostra fotogràfica documental al carrer; Aparadors Creuats; Campanya de Nadal; Fira de Santa Llúcia i promoció de la Targeta Urbana.

Compartir