La Perfumeria Júlia i Can Vilada han estat els millors establiments creuats de Vic


LA PERFUMERIA JÚLIA I CAN VILADA HAN ESTAT ELS MILLORS ESTABLIMENTS CREUATS DE VIC

Vic Comerç emet el veredicte de les millors combinacions sorgides de l Campanya d’aparadors creuats que s’organitza a la ciutat
Viatges Alemany amb Ca la Teresona i la Llibreria Anglada amb la Corista, els altres premiats

 1r Premi Can Vilada i Perfumeria Júlia

Vic, 17 de novembre de 2014. Aquesta setmana ha finalitzat la primera campanya d’aparadors creuats entre botigues de Vic Comerç.
El jurat de 4 membres i format per Enric Garreta, Vice-president de Vic Comerç, Anna Erra, Regidora de Comerç, Bibiana Becerra, interiorista i aparadorista i Roger Noguer Gerent de Vic Comerç, ha valorat les combinacions més creatives tenint en compte el contrast del producte exposat amb la tipologia de comerç existent o el nivell demostrat en la posada en escena en un espai que no és el seu.
El jurat ha destacat el gran nivell de totes les combinacions presentades, perfectament integrades i de gran originalitat.
Els millors establiments creuats han estat:
1er premi Perfumeria Júlia – Can Vilada /  2on premi Viatges Alemany – Ca la Teresona  /  3er premi Corista – Anglada
L’objectiu de la campanya ha estat, per una banda, crear sorpresa al passejant decorant l’aparador del comerç amb producte que no té res a veure amb la seva oferta habitual i per l’altra, donar presència de les botigues en altres carrers de la ciutat.
En aquesta primera edició s’ha comptat amb la participació de 22 comerços que han creat un total d’11 combinacions possibles. Durant aquesta campanya, varis comerços també han aprofitat per fer promocions creuades entre ells.
L’acte d’entrega dels reconeixements a aquests 6 establiments es farà en el marc d’una Gala del Comerç prevista pel proper 9 de desembre.
Vic Comerç valora molt positivament aquesta primera experiència i en prepararà una segona edició per l’any que ve.
Per veure totes les combinacions, podeu prémer aquí

 

Compartir