La tapa de Barrabàs del Restaurant la Vitrina és la millor SantaTapa d’aquesta segona edició


Es van servir 2.500 santes tapes en 3 dies entre els 12 bars i restaurants participants

La guanyadora d’un sopar per a dues persones ha estat la Núria Rafart de Santa Eugènia de Berga

IMG-20160331-WA0000

Vic, 5 d’abril de 2016. El passat dissabte 26 de març va acabar la segona ruta de la SantaTapa organitzada per Vic Comerç.

Aquesta ruta va comptar amb la participació de 12 bars i restaurants ubicats majoritàriament al Casc Antic: Atlàntida Bar Restaurant, El Barmutet, El Gravat, La Bodega de Vic, La Cuca, La Nyàmera, La Taverna del Call, La Vicaria, La Vitrina, Norton ZN, Restaurant Major3 i Vicfood.

Cada un d’aquests establiments va crear una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: El miracle de Santa Endorfina, Axis Mundi, El Papu farcit, El Natzaré, Torre de Babel, Ponç Pilat confitat, entre d’altres.

La proposta més votada entre el públic va ser la del Restaurant la Vitrina del carrer de la Ramada amb la tapa de “Barrabàs”, una torrada d’all amb gelatina de tomàquet, bacallà en tèmpora i romesco de marisc. La guanyadora del sorteig, realitzat aquesta setmana i que s’ha fet entre els que van acabar tot el passaport de la ruta, ha estat Núria Rafart, de Santa Eugènia de Berga, que ha guanyat un sopar per a dues persones al Restaurant la Vitrina, per ser el restaurant de la tapa més ben valorada.

Vic Comerç es mostra molt satisfet d’aquesta segona edició i considera que ja s’ha creat una activitat de referència en la setmana santa vigatana.

Compartir