Més de 160 persones participen del nou videoclip cantat pels comerciants de Vic Comerç


MÉS DE 160 PERSONES PARTICIPEN DEL NOU VIDEOCLIP CANTAT PELS
COMERCIANTS DE VIC COMERÇ

L’entitat promet sorprendre amb una cançó i videoclip que donaran molt de parlar
La presentació es farà en el marc d’una Gala del Comerç el proper 9 de desembre on també es guardonaran diferents botigues

 Videoclip-viccomerç

Vic, 18 de novembre de 2014. Vist l’èxit i la bona acollida que va tenir el videoclip de Nadal cantat i interpretat pels comerciants l’any passat, l’Associació Vic Comerç porta mesos treballant en un nou projecte musical que presentarà aquest desembre i que comptarà amb els mateixos protagonistes: els comerciants.
L’Associació estima en més 160 persones les que s’han apuntat a participar en l’edició d’enguany, el doble que l’any passat. Segons Roger Noguer, gerent de Vic Comerç estem molt contents de la resposta que estem tenint dels comerciants. Estan més engrescats que mai amb aquest nou videoclip i s’ho estan passant d’allò més bé”. I afegia que “hem de recordar el mèrit que tenen al voler-se posar davant d’un micròfon i una càmera, ja que no són ni cantants ni actors”. Però una cosa sí que és clara: soprendrem amb una proposta molt diferent a la de l’any passat i creiem que agradarà molt i donarà molt que parlar”.
Pel rodatge d’aquest any ha repetit el director David Conill, i en la part musical, enguany la cançó l’ha composada Ricard Puigdomènech.
La presentació d’aquest videoclip es farà enmarcada dins d’una Gala del Comerç prevista pel proper dimarts 9 de desembre al vespre al Cinema Vigatà on també hi hauran diversos reconeixements a comerços de la ciutat per diferents categories.
Compartir