Noves iniciatives comercials per aquestes festes


NOVES INICIATIVES COMERCIALS PER AQUESTES FESTES

Caga Tions, un Cap d’Any infantil i sortejos de paneres entre les més destacades

CentreVic veu amb molt bons ulls i estimula que els carrers s’organitzin per realitzar activitats de dinamització comercial

L’entitat considera que es generarà una competència sana entre carrers i que d’això s’en beneficiarà la ciutat

Vic, 20 de desembre de 201. En motiu d’aquestes festes, els carrers o els barris comercials de la ciutat s’estan organitzant per crear dinamisme i vitalitat a les seves àrees. Aprofitant aquesta època, diferents espais del centre oferiran activitats dirigides als més menuts i amb temàtica nadalenca. Aquest és el cas dels comerciants de la Rambla del Passeig, dels Caputxins o del Carrer Verdaguer i Morgades.

Per començar, aquest dissabte a la Plaça dels Màrtirs, els comerciants dels Caputxins han organitzat un Caga Tió a les 12 i a les 18 h.  Els nens hauran d’haver anat prèviament a les botigues del barri i adquirir unes butlletes que els serviran per participar.  Es regalaran més de 200 bosses de caramels i petits obsequis.

En la mateixa línia els comerciants de la Rambla del Passeig també han organitzat un Caga Tió pel proper dimarts 24 a les 12 h del migdia a l’escenari estàtic del Passeig. En aquesta ocasió l’activitat anirà dirigida a explicar als més menuts la història de l’Oncle Buscall.

També a la Rambla del Passeig i pel proper 31 de desembre a les 12 h del migdia es celebrarà un Cap d’Any infantil on es faran les campanades amb crispetes.

D’altra banda, 30 comerciants del Carrer Verdaguer i Morgades han començat una campanya on sortejaran una gran panera amb productes de cada botiga i per un valor total de 1500€. El sorteig es farà coincidint amb el sorteig del Nen el dia 6 de gener. En el suposat que no hi hagi guanyador, o sigui es declari el premi com a desert, s’entregarà la panera a Sant Tomàs.

CentreVic veu amb molt bons ulls que els carrers s’organitzin per realitzar activitats de dinamització comercial. De fet, l’entitat aposta per donar suport a aquestes iniciatives a nivell econòmic i logístic. L’entitat considera que aquest moviment per realitzar accions als carrers generarà una competència sana entre ells i que d’això se’n beneficiarà la ciutat.

Compartir