Què hem de fer amb els preus?


QUÈ HEM DE FER AMB ELS PREUS?

Molts comerciants opten per abaixar els preus per incrementar les vendes sense tenir en
compte que pot suposar una gran pèrdua de marge pel negoci.
Vic Comerç reempren la formació per a comerciants a l’edifici de Creacció de Vic amb uns 20 assistents.

 

QUE FEM AMB ELS PREUS

 

Vic, 30 de setembre de 2014. Sota el títol Què fem amb els preus? Vic Comerç amb col·laboració amb ESCODI reempren després de l’estiu el cicle de conferències per a comerciants.
Xavier Badia, expert en gestió econòmica i professor de la universitat de comerç ESCODI, ha explicat com s’ha de valorar les possibles conseqüències de la política de preus en els negocis comercials. A partir d’exemples reals, Badia ha mostrat que el marge comercial es redueix quan un negoci opta per realitzar descomptes, promocions i ofertes i, d’altra banda, ha explicat quines són les conseqüències de no realitzar aquestes promocions, com pot ser la pèrdua de clients. Aquesta píndola formativa ha estat un exercici que tenia com objectiu donar eines als assistents per a reflexionar millor i no deixar-se portar per la tendència actual d’anunciar grans descomptes o promocions per fer front a la davallada de les vendes sense haver fet primer una estratègia meditada i un càlcul econòmic acurat.
La propera conferència organitzada per Vic Comerç serà proper 3 de novembre sobre el “llançament d’un nou concepte a la botiga”.
Compartir