S’arriba a la clienta 1.000 de la Targeta Urbana Vic en només cinc dies.


S’ARRIBA A LA CLIENTA 1.000 DE LA

TARGETA URBANA VIC EN NOMÉS CINC DIES

 Lourdes Piniella de Vic rep una Targeta Regal de 100

  Aquest cap de setmana ja s’han assolit les 1.600 altes de targetes

També s’entreguen 2 targetes real a les guanyadores de l’Eco-Mitja Marató de Vic

Vic, 17 de desembre de 2012. Aquest divendres passat a les 11 h del matí, Lourdes Piniella, de 72 anys i veïna de Vic, va convertir-se en la clienta 1.000 de la Targeta Urbana Vic.

Per celebrar aquesta xifra simbòlica, Vic Comerç, de la mà dels tres presidents de les associacions de comerciants que en formen part (CentreVic, Gap i Remei-Estadi), li han volgut fer entrega aquest matí d’una targeta regal de 100€ per gastar a les botigues adherides al sistema de fidelització de la Targeta Urbana Vic.
Cal dir que aquest cap de setmana s’han fet prop de 600 altes de targetes, resultant un total de 1.600 les targetes emeses des de dilluns passat, data de llançament. Des de Vic Comerç es valora molt positivament el ritme que s’està portant d’altes de targetes. L’associació s’ha posat com a objectiu sobrepassar els 4.000 clients al finalitzar la campanya de Nadal.

També aquest cap de setmana s’ha fet entrega de 2 Targetes Regal de 100€ a les guanyadores, en diferents categories, de la cursa de l’Eco-Mitja Marató celebrada a la ciutat.

Compartir