S’ha presentat el primer videoclip musical cantat i interpretat per comerciants


S’HA PRESENTAT EL PRIMER VIDEOCLIP MUSICAL
CANTAT I INTERPRETAT PER COMERCIANTS

Més de 80 comerciants de Vic dediquen una cançó de Nadal a la ciutat i als seus clients

Més de 200 persones acudeixen a l’estrena al Cinema Vigatà

La cançó es podrà descarregar per dispositius mòbils i els diners recaptats es donaran a l’associació “Osona contra el Càncer”.

 

Vic, 17 de desembre de 2013. L’Associació de Comerciants Centre Vic va presentar ahir al migdia al Cinema Vigatà el primer videoclip que s’ha fet mai a la ciutat cantat i interpretat pels comerciants del municipi.

Més de 200 persones van assistir ahir a l’acte on, per primera vegada, es va poder visionar el videoclip “Aquest Nadal a Vic. La lletra de la cançó és d’Enric Puigdesens, compositor i professor de l’Escola de Música de Vic, i la realització del videoclip ha anat a càrrec de David Conill, creador i realitzador audiovisual de curtmetratges, entre d’altres.

El videoclip, d’uns 4 minuts de duració, reflecteix amb música “pop nadalenca” l’apreci dels comerciants cap a la seva ciutat i explica com es viu el Nadal a Vic. El vídeo mostra diferents establiments comercials de la ciutat, així com als mateixos botiguers i botigueres cantant la cançó.

El gerent de l’Associació Centre Vic, Roger Noguer, ha explicat que “es tracta d’un gest d’estimació del comerç cap a la ciutat i la seva gent. També volíem ressaltar la part humana del comerç, d’aquelles relacions més personals, d’aquells vincles que s’estableixen entre els clients i els comerciants.“. En aquest sentit, també ha destacat la bona acollida que ha tingut entre el públic en general aquesta iniciativa. Així, ha explicat que arrel d’aquest èxit s’està treballant per poder fer una versió en format karaoke perquè tothom qui vulgui la pugui cantar a casa amb la família aquest Nadal.

D’altra banda els comerciants que han participat en l’elaboració del videoclip han coincidit a assenyalar la satisfacció de participar en aquest projecte, afirmant que la cançó ha servit per apropar encara més els comerciants a la ciutat i als seus habitants.

El videoclip es pot visionar a través d’aquest link: http://www.youtube.com/watch?v=ReuRgs_yX_c&feature=share&list=UUK0raLFybsuj3uANHrkN9WA&index=1

En el mateix canal de youtube es pot trobar també el making of d’aquest vídeo amb les imatges i escenes més inèdites i divertides de la gravació.

També s’ofereix la possibilitat de descarregar-se a través de la web www.viccomerc.cat  i els diners que es recullin amb les descàrregues en els aparells mòbils aniran destinats a l’associació “Osona contra el Càncer”.

Compartir