Torna la ruta de la Santa Tapa (descarrega’t el passaport aquí!)


Vic Comerç organitza la segona edició de la ruta de tapes per Setmana Santa

12 bars i restaurants participen de la seva segona edició

santaTapa20161SantaTapa2016

Vic, 18 de març de 2016. Aquest matí s’ha presentat la “SantaTapa”, la ruta de tapes pels bars i restaurants del centre de Vic que enguany celebra la seva segona edició.

L’acció que s’ha explicat avui consisteix en una ruta de tapes per 12 bars i restaurants ubicats majoritàriament al Casc Antic: Atlàntida Bar Restaurant, El Barmutet, El Gravat, La Bodega de Vic, La Cuca, La Nyàmera, La Taverna del Call, La Vicaria, La Vitrina, Norton ZN, Restaurant Major3 i Vicfood.

Cada un d’aquests establiments ha creat una tapa per a l’ocasió amb noms de referències biblíques: El miracle de Santa Endorfina, Axis Mundi, El Papu farcit, El Natzaré, Torre de Babel, Ponç Pilat confitat, entre d’altres.

El preu de la tapa és de 3,5 € i hi va una consumició de vi o cervesa inclosa. Les tapes seran molt elaborades i sorpresa per tots els que facin el circuit.

Per participar a la ruta, es podrà recollir un “passaport” a qualsevol dels establiments participants, la Oficina de Turisme o bé es podrà descarregar AQUÍ.

Una vegada omplert el passaport amb les 12 tapes, es podrà votar la millor proposta i s’entrarà en el sorteig d’un sopar per a dues persones al restaurant que hagi obtingut la tapa més ben valorada per part del públic.

Cal dir que els restaurants decoraran els seus establiments amb ambientació religiosa per tal d’augmentar l’experiència sacra de la ruta.

El cartell de la Santa Tapa, que ha estat realitzat pel fotògraf David Coll, simula el quadre del Sant Sopar de Leonardo da Vinci.

passaport CARA a

– Descarrega’t el PASSAPORT aquí –

Compartir