Vic Comerç es converteix en ambaixador de la campanya solidària “Comptem amb tu”


La campanya és en benefici pel programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte que està portant a terme Osona Contra el Càncer a Osona i al Ripollès.

“Comptem amb tu”, formada per empreses, entitats i persones a títol individual, viurà el seu punt culminant el 23 de juny a la Revetlla Solidària que es farà al Cau Faluga de Manlleu.

Comptem amb tu

Vic, 6 de juny de 2016. Vic Comerç s’ha sumat com a ambaixador a la campanya solidària “Comptem amb tu” que ha engegat un col·lectiu format per empreses, entitats i persones a títol individual. L’objectiu és aconseguir fons per aportar al programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte que està fent Osona Contra el Càncer amb el Consorci Hospitalari de Vic.

Cada establiment associat a Vic Comerç tindrà penjat un cartell de Comptem amb tu. A més, en farà difusió entre els seus clients explicant en què consisteix la iniciativa i animant-los a participar en el recapte i a assistir a la revetlla solidària que tindrà lloc el 23 de juny als jardins del Cau Faluga de Manlleu, a l’antiga colònia Rusiñol.

La revetlla serà el punt culminant de Comptem amb tu. Consistirà en una vetllada per passar una bona estona amb tapes, zona lounge, actuacions musicals i DJ amb música dels 80 i els 90. Els tiquets per a assistir-hi es poden comprar a través del web comptemambtu.org. Aquells que no hi puguin assistir però igualment vulguin fer una donació, ho poden fer a través de la mateixa pàgina web.

Compartir