Vic Comerç espera unes rebaixes d’estiu similars a les de l’any passat


VIC COMERÇ ESPERA UNES REBAIXES D’ESTIU SIMILARS A LES DE L’ANY PASSAT

 Els comerços comencen amb uns descomptes entre el 30 i fins el 50%

Vic Comerç considera que el primer dissabte de rebaixes no es pugui obrir per ser festiu local condicionarà la campanya

Aquest diumenge serà festiu obertura comercial

 Vic, 1 de juliol de 2014. La campanya de rebaixes, que ha començat avui i que s’allargarà fins al proper 31 d’agost, es preveu similar a l’any passat a nivell de vendes.

Segons les consultes al sector, les rebaixes es presentaran amb descomptes que poden arribar fins el 50% de sortida en molts establiments. Els comerciants coincideixen a l’hora de realitzar bons descomptes d’inici, ja que es preveu que l’afluència més gran de compradors es concentri en els primers quinze dies, com ja acostuma a ser habitual. Malgrat això, Vic Comerç preveu que el ritme incial es vegi interrumput degut a la coincidència del dissabte 5 de juliol com a primer dissabte de rebaixes amb festiu local a Vic a causa de la Festa Major i pel que el comerç no podrà obrir. Aquest fet perjudicarà substancialment un sector que ha tingut una temporada moderada a nivell de vendes, amb xifres de facturació de 2013.

L’entitat  vol aprofitar per recordar a tots els consumidors que és el seu dret i deure exigir conèixer el preu ordinari i el preu rebaixat, demanar i guardar els tiquets de compra i els resguards de pagament amb targeta, ja que aquestes són les seves garanties per a la reclamació tant en períodes de rebaixes com fora d’ells.

Aquest diumenge 6 serà festiu d’obertura comercial i la majoria dels establiments de moda i calçat optaran per obrir.

Compartir