Vic Comerç premi D.O. a la Gala del 10è aniversari de Canal Taronja


 

premi DO 10è aniversari canal taronja

Més de 400 persones van assistir aquest passat divendres al vespre a la Gala del Desè Aniversari de Canal Taronja Televisió que es va celebrar al Museu de la Tècnica de Manresa.

Un acte presidit pel Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el President del Grup Taelus de Comunicació, Ferran Debant, entre moltes d’altres autoritats. En el transcurs d’aquest acte es van entregar els Premis amb Denominació d’Origen Central que atorga el Grup Taelus de Comunicació (Canal Taronja Televisió, Ràdio Manresa, 40 principals, Cadena Dial i el DiariQuinzenal Freqüència). Uns guardons que van voler reconèixer persones i organitzacions significades de la Catalunya Central.

En el transcurs de la nit es van entregar 5 premis.

El primer en rebre aquest guardó va ser el xef i cap de cuina del Grup “To (+)”, David Garcia, el qual va ser premiat, entre d’altres valors, per ser impulsor d’un nou estil gastronòmic sense perdre l’essència dels plats de tota la vida, per revolucionar el món de la cuina i donar a conèixer el Bages al programa “Top Chef” d’Antena 3, del qual en va ser guanyador.

El segon premi de la nit amb Denominació d’Origen va ser per l’Abadia de Montserrat. El jurat va destacar, entre d’altres, el ser pioners en retransmissions televisives de la Missa de Montserrat des de dins, i per ser l’Orde Religiós que està més al dia en avenços tecnològics.

L’entitat Vic Comerç vam rebre el tercer premi de la vetllada. Un guardó atorgat per:

1) La seva tasca de dinamització i potenciació del comerç de la ciutat de Vic.
2) Haver estat capaç d’aglutinar les tres associacions de comerciants de la ciutat i tirar endavant iniciatives pioneres i exportades a altres ciutats de Catalunya, com són la Targeta Urbana
3) Millorar les eines competitives dels comerciants a través de plans de formació especifics que Vic Comerç organitza amb reputats professors vinguts de les grans empreses del retail
4) La imatge de modernitat que transmet amb unes campanyes fresques i per la seva web, orientada als avantatges pel client final
5) Ser una de les entitats comercials amb més seguidors a les xarxes socials conseqüència de la seva gran activitat i aposta per internet

El següent premi de la nit va recaure a Bstim, la nova fira organitzada per Fira d’Igualada, l’Agrupació Tèxtil FAGEPI i l’Ajuntament d’Igualada. Van recollir aquest guardó el President de Fira d’Igualada, Joan Gabarró, el President de l’Agrupació Tèxtil FAGEPI i la primer tinent alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón.

El darrer premi de la nit va recaure en José Antonio Martínez Álamo Chairman d’ICL Europe i President d’ICL Iberia. Martínez Álamo va rebre aquest premi per exercir un motor de l’economia al Bages posicionant la comarca com un referent europeu de transformació d’un territori amb Iberpotash i exercir de col·laborador en el món de la cultura amb contribució i patrocini del Kursaal de Manresa i la Fundació Cardona Històrica.

Compartir