Vic Comerç presenta la primera campanya d’aparadors creuats


VIC COMERÇ PRESENTA LA PRIMERA CAMPANYA D’APARADORS CREUATS

L’Associació repta als comerciants a intercanviar-se els aparadors durant 10 dies
En la seva primera edició, 22 comerços s’apunten a una campanya que incorpora també promocions creuades
L’entitat premiarà les combinacions més creatives
 Campanya Aparadors Creuats
Vic, 22 d’octubre de 2014. Vic Comerç presenta la campanya “Estem Creuats”, la primera iniciativa d’intercanvi d’aparadors que s’organitza a la ciutat.
L’objectiu de la campanya és, per una banda, crear sorpresa al passejant decorant l’aparador del comerç amb producte que no té res a veure amb la seva oferta habitual i per l’altra, donar presència de les botigues en altres carrers de la ciutat.
En aquesta primera edició es comptarà amb la participació de 22 comerços que conformaran un total d’11 combinacions possibles. Durant aquesta campanya, varis comerços també aprofitaran per fer promocions creuades entre ells.
Un jurat de 4 membres valorarà les combinacions més creatives tenint en compte el contrast del producte exposat amb la tipologia de comerç existent o el nivell demostrat en la posada en escena en un espai que no és el seu.
Els establiments participants són:
Aràlia, Bolsos Masallera, Ca La Teresona, Can Vilada, Cooperativa Plana de Vic, Cotó, El Gallaret, Els Àngels, Idees, Joguines Gargamel, La Corista, Llibreria Anglada, Òptica Estrada, Òptica Focus, Bicicletes Vila Ors I, Bicicletes Vila Ors II, Òptica Suprem, Perfumeria Júlia, Raquel Sala, T52 , Trasserra, Turkana i Viatges Alemany.
La campanya s’iniciarà aquest proper dilluns 27 d’octubre i finalitzarà el 10 de novembre.
Compartir