Vic Comerç presenta la segona edició de la campanya Estem Creuats!


L’entitat torna a desafiar als comerciants a intercanviar-se els aparadors durant 10 dies i a crear les combinacions més creatives i arriscades

26 comerços s’apunten enguany a una campanya que incorporarà també promocions creuades

L’entitat premiarà les millors propostes a una Gala aquest desembre

Aparadors_creuats 2015

Vic, 22 d’octubre de 2015. Vic Comerç presenta, arran de l’èxit de l’any passat, la segona edició de la campanya “Estem Creuats!”, una iniciativa que intercanvia aparadors entre comerços de diferents sectors.

L’objectiu de la campanya és, per una banda, crear sorpresa al passejant decorant l’aparador del comerç amb producte que no té res a veure amb la seva oferta habitual i per l’altra, donar presència de les botigues en altres carrers de la ciutat.

En aquesta segona edició es comptarà amb la participació de 26 comerços (quatres més que l’any passat) que conformaran un total d’13 combinacions possibles. Durant aquesta campanya, varis comerços també aprofitaran per fer-se promocions creuades entre ells.

Un jurat de 4 membres valorarà les combinacions més creatives tenint en compte el contrast del producte exposat amb la tipologia de comerç existent o el nivell demostrat en la posada en escena en un espai que no és el seu.

Els establiments participants són:

Aràlia Flors, B&B Atelier, Bissú, Camí Rural, Can Solà, Can Vilada, Carrera Regal, El Didal, El Gallaret, Focus Òptics, Isern, Joguines Gargamel, Kritik, La Corista, Masallera, Merceria Ondina, Moboix, Multiópticas, Perfumeries Júlia, Santagloria, Tot Moda Sport, Trasserra, Viatges Ala Delta, Viatges Alemany, Vic Viatges i Xarcuteria Molas.

La campanya s’iniciarà aquest proper dilluns 26 d’octubre i finalitzarà el 9 de novembre.

Compartir