Vic Comerç presenta la seva nova web viccomerc.cat


VIC COMERÇ PRESENTA LA SEVA NOVA WEB VICCOMERC.CAT

L’entitat agrupa la informació de les 3 associacions
Es presenten continguts dirigits al comerciant però també al client
Destaquen les campanyes, documentació d’utilitat per descarregar, notícies, un calendari del comerciant, entre d’altres

 

Vic, 6 d’octubre. La Federació de comerciants de Vic Comerç segueix avançant en el seu objectiu de presentar-se com una sola gran marca comercial a nivell de ciutat i presenta la nova web corporativa www.viccomerc.cat.
Aquesta web procura integrar tota la informació necessària per ser una bona eina de consulta pel comerciant però també pel client.
De tots els apartats presentats es destaquen:
– Espai comerciant. Un espai de consulta de la formació contínua que s’ofereix i de descàrrega de documents (instàncies, fulls de reclamació,..).
– Espai clients. Aquest apartat es presenta com una de les principals novetats i és on els clients i visitants de la ciutat coneixeran tota aquella informació que els hi pot ser d’interés per quan vingui a comprar a Vic (aparcaments, serveis de carrets de compra, drets i deures del consumidor, la campanya comercial del mes,..)
– Calendari del comerciant. En aquest calendari es podrà consultar el calendari mensual des de l’òptica comercial (dies festius d’obertura i si a Vic s’obrirà o no, esdeveniments i fires de la ciutat,…)
– Actualitat i notícies. A part de les notícies generades des de l’associació també es realitza una selecció de les notícies més destacades de la ciutat i que tenen una influència directa en el comerç.
Bloc Seguint el fil de l’auca. Aquest bloc iniciat des de fa 2 anys per CentreVic es manté com una secció d’articles i opinions que reflexionen sobre el comerç i les ciutats.
A part d’això, a viccomerc.cat es pot trobar tota la informació dels comerços adherits, enllaços a la Targeta Urbana, al web vicreactiva.cat, els esdeveniments de la ciutat, entre d’altres.
Compartir