Vic Comerç presenta VICSHOPPING! Un nou portal d’ofertes i promocions vinculat a la Targeta Urbana


VIC COMERÇ PRESENTA VICSHOPPING! UN NOU PORTAL D’OFERTES I PROMOCIONS VINCULAT A LA TARGETA URBANA.

Aquest portal presentarà importants descomptes i propostes dels comerços
adherits a la Targeta Urbana

VICSHOPPING! culmina una nova fase del programa de fidelització que preveu
presentar al llarg de l’any noves prestacions

 

Vic, 27 de maig de 2013 – Vic Comerç ha presentat aquest cap de setmana VICSHOPPING! un nou portal d’ofertes i promocions vinculat a la Targeta Urbana. Aquest portal que es troba dins el web www.targetaurbana.cat presenta un seguit de propostes amb descompte de les botigues adherides a la targeta client de l’Associació Vic Comerç.

Amb VICSHOPPING! es supera una nova fase del projecte ja iniciat aquest passat desembre i que ja compta amb 7.400 clients i 150 botigues adherides.

Al llarg d’aquest any és previst presentar noves funcionalitats que passaran per la creació d’una Targeta Familiar, una botiga online, una Targeta Financera paral·lela ala Targeta Urbana i que permetrà realitzar pagaments fraccionats de les compres i finalment una aplicació mòbil que sumarà les funcionalitats dela Targeta Urbana i tots els avançats sistemes de geolocalització i reserva o compra de productes a través del dispositiu mòbil.

A part d’això, Vic Comerç segueix treballant per aconseguir que la ciutat i altres gremis s’adhereixin al projecte perquè esdevingui una autèntica targeta ciutadana.

Compartir